top of page
Brasserie du parc Sunclass

In “La Brasserie du Parc Sunclass” staat uitbater Ian altijd klaar om u een heerlijke maaltijd, een snack of een drankje te serveren.
Terwijl de kindjes spelen in de nabijgelegen speeltuin, kunnen de ouders genieten op de ruime zonnige terras.

www.facebook.com/brasserieduparcSunclass

Wagyu

Onze chef, Wout Bru, heeft opnieuw een uniek concept gecreëerd. Hij heeft zijn ervaring gebruikt voor het samenstellen van een verrassende kaart U kunt genieten van een uitzonderlijke maaltijd en van een onberispelijke service.

Bovendien is de grill zichtbaar vanuit het restaurant, zodat u de magie in de keuken kunt observeren. De gerechten zijn opgevat als kunstwerken, gekleurd en geparfumeerd. Samengesteld met de beste, verse ingrediënten, die het gegrild vlees en vis tot hun recht doen komen.

Wagyu heeft bovendien een groot terras met zicht op het kasteel en de schitterende natuurlijke omgeving van de Ardennen. Dit maakt de ervaring compleet. Wagyu is gloednieuwe hoogstaande gastronomie in Durbuy, kom het ontdekken!

www.wagyu-grill.be/nl/index.html

La Bru'sserie

Dit is niet zomaar een brasserie.

Azië, Spanje, de Provence, Zuid-Amerika... La Bru’sserie neemt u mee op een culinaire reis rond de wereld, vol heerlijke gerechtjes die u met uw tafelgenoten kan delen. Geef u over aan de chique en dynamische sfeer, kies het vier- of zesgangenmenu en kijk toe hoe de chef-kok langoustine met limoen of rundercarpaccio met verse geitenkaas klaarmaakt.

www.sanglier-durbuy.be/nl/restaurants/la-brusserie

La Passerelle

Chef Alain biedt u een ruime keuze aan brasseriegerechten.
Naast onze vaste menukaart kunt u ook elke maand nieuwe suggesties ontdekken.

Tijdens de zomer is het gezellig dineren op ons terras aan de oevers van de Ourthe.
In ons salon met open haard kunt u terecht voor een aperitief, koffie of gezellig drankje.

www.la-passerelle.be/nl/restaurant-terras-jardin

Mama Gusto

Italiaans restaurant met pasta's en pizza's. Ook take-away is mogelijk.

www.mama-gusto.be

7 BY JULIETTE

Een unieke plek in het hart van de oude stad Durbuy. Een tijdloze sfeer, een lekkere keuken met een combinatie van tapas, streekproducten, cocktails en andere culinaire hoogstandjes.

www.septbyjuliette.be

bottom of page