top of page
Le Monde Sauvage

Bereid u voor op uw safari in Le Monde Sauvage, op slechts 25 km van Luik !

Beleef in deze dierentuin, met een treintje of uw eigen wagen, een echte Afrikaanse safari en ontdek giraffes, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en nog veel meer soorten in een natuurlijk milieu dat hen toelaat in halve vrijheid te leven.

www.mondesauvage.be/NL/index.php

Doolhof van Barvaux

In het doolhof, de juiste naam is eigenlijk Labyrint, moet u op zoeken gaan naar aanwijzingen. Die aanwijzingen krijgt u van de acteurs die her en der in het Labyrint te vinden zijn. Als u alle aanwijzingen gevonden heeft, kunt u zonder probleem de uitgang vinden!

Safaripark – Grotten

Zeker ook een aanrader is om het safaripark Monde Sauvage in Aywaille te bezoeken. U kunt dit zelfs combineren met een bezoek aan de grotten van Remouchamps. Twee vliegen in één klap. Beleef boven de grond de Afrikaanse fauna en onder de grond de indrukwekkende grotten

Subtropisch zwembad

Op nog geen 3 kilometer afstand ligt in Bohon het Gemeenschappelijk subtropisch zwembad. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen in het water terwijl u gebruik maakt van de sauna of het bubbelbad.

Durvuy Adventure Valley

Prachtige, grote en veilige speeltuin voor urenlang speelplezier met verschillende thema's, speelhuisjes, schommels, glijbanen en hindernissen.

Terwijl de kinderen rustig ravotten, kan jij genieten van een pintje of een Gin Tonic en zelfs een hapje op het terras. Een geweldige namiddag voor iedereen! 

Gratis toegankelijk met een wit bandje, meer informatie bandje.

Parc Chlorophylle

Parc Chlorophylle is een recreatief, educatief en artistiek bospark van 9 ha in het hart van de Ardense bossen, tussen de Baraque de Fraiture en de Ourthevallei. Een educatief parcours van 2 km, een mooie loopbrug in de boomtoppen en themaspeeltuinen laten je het bos op een leuke manier ontdekken.

www.parcchlorophylle.com

bottom of page