top of page
Le Monde Sauvage

Bereid u voor op uw safari in Le Monde Sauvage, op slechts 25 km van Luik !

Beleef in deze dierentuin, met een treintje of uw eigen wagen, een echte Afrikaanse safari en ontdek giraffes, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en nog veel meer soorten in een natuurlijk milieu dat hen toelaat in halve vrijheid te leven.

www.mondesauvage.be/NL/index.php

Durbuy Adventure Valley

Prachtige, grote en veilige speeltuin voor urenlang speelplezier met verschillende thema's, speelhuisjes, schommels, glijbanen en hindernissen.

Terwijl de kinderen rustig ravotten, kan jij genieten van een pintje of een Gin Tonic en zelfs een hapje op het terras. Een geweldige namiddag voor iedereen! 

Gratis toegankelijk met een wit bandje, meer informatie bandje.

Parc Chlorophylle

Parc Chlorophylle is een recreatief, educatief en artistiek bospark van 9 ha in het hart van de Ardense bossen, tussen de Baraque de Fraiture en de Ourthevallei. Een educatief parcours van 2 km, een mooie loopbrug in de boomtoppen en themaspeeltuinen laten je het bos op een leuke manier ontdekken.

www.parcchlorophylle.com

Riveo "Minigolf"

Geniet van een uitzonderlijke minigolfbaan (18 holes) versierd met fonteinen, een meer en een wandeling in de thematische tuinen (middeleeuwse, monastieke, Moorse, labyrintische, renaissancistische en tot slot hedendaagse tuin); een echte oase van rust om de sculpturen van grote figuren uit de mythologie of dieren vanaf de waterkant te ontdekken ...

https://www.riveo.be/nl-NL/aanbiedingen/minigolf-tuinen.html

bottom of page