PlopsaCoo 

Op ongeveer een half uurtje rijden ligt het park Plopsa Coo. Hier kunnen de kinderen kennis maken met hun helden als Kabouter Plop en Mega Mindy. Daarnaast kunt u onder het genot van een heerlijk drankje op het terras genieten van de uitkijk over de watervallen van Coo. Verder zijn er verschillende activiteiten in deze omgeving meer dan de moeite waard. Wat dacht u van een potje minigolf of kajakken over de rivieren van Coo. Of een bezoek aan het wildpark.

Doolhof van Barvaux

In het doolhof, de juiste naam is eigenlijk Labyrint, moet u op zoeken gaan naar aanwijzingen. Die aanwijzingen krijgt u van de acteurs die her en der in het Labyrint te vinden zijn. Als u alle aanwijzingen gevonden heeft, kunt u zonder probleem de uitgang vinden!

Safaripark – Grotten

Zeker ook een aanrader is om het safaripark Monde Sauvage in Aywaille te bezoeken. U kunt dit zelfs combineren met een bezoek aan de grotten van Remouchamps. Twee vliegen in één klap. Beleef boven de grond de Afrikaanse fauna en onder de grond de indrukwekkende grotten

Subtropisch zwembad

Op nog geen 3 kilometer afstand ligt in Bohon het Gemeenschappelijk subtropisch zwembad. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen in het water terwijl u gebruik maakt van de sauna of het bubbelbad.

Durvuy Adventure Valley

Prachtige, grote en veilige speeltuin voor urenlang speelplezier met verschillende thema's, speelhuisjes, schommels, glijbanen en hindernissen.

Terwijl de kinderen rustig ravotten, kan jij genieten van een pintje of een Gin Tonic en zelfs een hapje op het terras. Een geweldige namiddag voor iedereen! 

Gratis toegankelijk met een wit bandje, meer informatie bandje.