top of page
Durbuy Adventure Valley

Het grootste avonturenpark van België! In het hart van de Ardennen in een uitzonderlijk natuurlijk kader stelt Adventure Valley een brede waaier aan indoor- en outdoor-activiteiten voor voor alle leeftijden. 

https://www.adventure-valley.be

Mountainbiken

De Ardennen zijn uitermate geschikt om te mountainbiken. Vanaf het park zijn er vele uitdagende en spannende routes te bereiken. 

https://mtbroutedatabase.be/luxemburg/durbuy.htm

https://www.mtbroutes.be/routedetail.php?id=51

Wandelen

De Ardennen staan bekend om zijn mooie wandelroutes en ook in de directe omgeving van het park kunt u zeer gevarieerde en fraaie wandelroutes vinden. 

https://www.routeyou.com/nl-be/location/walk/47492295/wandelen-in-durbuy-overzicht-van-alle-wandelroutes

http://www.wandelroutes.org/wandelroutes-wallonie.php

https://www.dagjeweg.nl/tip/5268/Wandelen-in-Durbuy

Kajakken op de Ourthe

Tijdens de vakantie in de Ardennen moet je echt gaan Kanovaren of Kajakken op de Ourthe. Deze rivier stroomt door een populair gebied van de Ardennen en langs bekende plaatsen als Durbuy, Barvaux, Hotton en La Roche-en-Ardenne.  

http://www.lapetitemerveille.be

Riveo "Minigolf"

Geniet van een uitzonderlijke minigolfbaan (18 holes) versierd met fonteinen, een meer en een wandeling in de thematische tuinen (middeleeuwse, monastieke, Moorse, labyrintische, renaissancistische en tot slot hedendaagse tuin); een echte oase van rust om de sculpturen van grote figuren uit de mythologie of dieren vanaf de waterkant te ontdekken ...

https://www.riveo.be/nl-NL/aanbiedingen/minigolf-tuinen.html

bottom of page