Durvuy Adventure Valley

Het grootste avonturenpark van België! In het hart van de Ardennen in een uitzonderlijk natuurlijk kader stelt Adventure Valley een brede waaier aan indoor- en outdoor-activiteiten voor voor alle leeftijden. 

https://www.adventure-valley.be

Mountainbiken

De Ardennen zijn uitermate geschikt om te mountainbiken. Vanaf het park zijn er vele uitdagende en spannende routes te bereiken. 

https://mtbroutedatabase.be/luxemburg/durbuy.htm

https://www.mtbroutes.be/routedetail.php?id=51

Wandelen

De Ardennen staan bekend om zijn mooie wandelroutes en ook in de directe omgeving van het park kunt u zeer gevarieerde en fraaie wandelroutes vinden. 

https://www.routeyou.com/nl-be/location/walk/47492295/wandelen-in-durbuy-overzicht-van-alle-wandelroutes

http://www.wandelroutes.org/wandelroutes-wallonie.php

https://www.dagjeweg.nl/tip/5268/Wandelen-in-Durbuy

Kajakken op de Ourthe

Tijdens de vakantie in de Ardennen moet je echt gaan Kanovaren of Kajakken op de Ourthe. Deze rivier stroomt door een populair gebied van de Ardennen en langs bekende plaatsen als Durbuy, Barvaux, Hotton en La Roche-en-Ardenne.  

http://www.lapetitemerveille.be

Skiën en langlaufen

In de wintermaanden zijn er fantastische langlauf- en skimogelijkheden in de Ardennen. Het bekende wintersportgebied Baraque de Fraiture (met een hoogte van 652 meter) ligt op ongeveer 30 km van de bungalow en is erg populair. Als u iets verder rijdt, kunt u gaan skiën op Mont des Brumes. Gelegen tussen Francorchamps en La Gleize kunt u hier gebruik maken van 4 skiliften die u brengen naar een hoogte van 530 meter. Bekende langlaufgebieden in de Ardennen zijn Signal de Botrange, Rocherath, Butgenbach, Losheimergraben.